Branches

Machinebouw

Een machine is een investering die moet renderen. Door de investering goed te beschermen wordt de inzetbaarheid en daardoor het rendement verhoogd.

Offshore-industrie

Constructies in de offshore-industrie staan bloot aan extreme weersomstandigheden en een verhoogd risico op corrosie door het zoute water. Daarbij moeten de installaties beschermd worden tegen eventuele branden die enorm hoge temperaturen kunnen bereiken. Er gelden in deze industrie dan ook zeer hoge veiligheidsstandaarden waar alle betrokken bedrijven zich aan dienen te houden.

Weg- en waterbouw

Projecten als de Netkous, het tramviaduct langs de Prinses Beatrixlaan in Den Haag, laten zien dat metalliseren in de weg- en waterbouw een opkomende techniek is. Door de grote corrosiebestendigheid zijn niet alleen de onderhoudskosten veel lager maar is ook de duurzaamheid aanmerkelijk hoger.

Procesindustrie

Het stilleggen van de machines voor onderhoud heeft onmiddellijk gederfde inkomsten tot gevolg. Naast corrosiepreventie spelen gecontroleerde omstandigheden en bescherming tegen bijtende chemicaliƫn een belangrijke rol.

Wilt u weten welke innovatieve oplossingen er mogelijk zijn in uw branche? Bel ons op 0168-412750 of maak gebruik van het contactformulier.

Bespaar op onderhoud, energie en milieu

Staal is een van de meest gebruikte constructiematerialen. Vooral voor grote installaties is staal door zijn bewerkbaarheid en stevigheid uitermate geschikt. Door tijdens de nieuwbouw te investeren in hoogwaardige conserveringssystemen kan op termijn worden bespaard op onderhoud, energie en milieu. DCS zoekt daarom voortdurend naar nieuwe technieken voor een duurzamere bescherming tegen corrosie. Daarbij kan DCS bogen op een lange ervaring in de offshore-industrie, waar deze manier van werken al jaren gebruikelijk is. Hierdoor zal DCS u kunnen helpen met oplossingen waar in uw branche misschien nog niemand aan heeft gedacht.